Pizza in foietaj

de ela in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 9012 vizualizari

 

ceva bun....si rapid

 

INGREDIENTE

  • 800gr foietaj
  • 6felii pastrama,sau sunca presata,sau jambon
  • 1ardei rosu
  • 1/2conserva ciuperci
  • 1 ou
  • 50gr telemea
  • 50gr cascaval
  • parmezan
  • piper
  • ketchup
  • 3linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza in foietaj:

Punem la dezghetat foietajul la temperatura camerei.

Intre timp taiem ardeiul,il curatam si il tocam marunt.Taiem si pastrama bucatele foarte mici.Radem cascavalul si telemeaua.Spalam ciupercile si le taiem marunt.Smantana o amestecam cu ketchup-ul.

Intindem aluatul de foietaj si intindem pe el smantana amestecata cu ketchup-ul,apoi presaram piper.Adaugam pastrama,ciupercile,telemeaua,cascavalul si ardeiul.Rulam foietajul si dam la congelator 20minute sa se intareasca putin si sa il putem taia felii de vreun centimetru.Punem pe o tava unsa cu unt si tapetata cu faina peste care am pus o hartie de copt.Cu un ou batut ungem fiecare bucatica,apoi presaram parmezan.

Dam la cuptor 20-25minute.Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

ela 1

20.09.2010, 15:22

Mihaela in realitate era tare apetisanta....in poze a iesit tare urat

mena29 1

22.09.2010, 08:24

mie-mi place cum arata

mira86 1

01.10.2010, 02:45

Arata super ,o idee super pentru aperitive la petreceri ,numai la cuvintul PIZZA mi se face o foameeeee


COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1335 puncte

laura_n

1150 puncte

oanapl

1077 puncte

MotanLaOale

1077 puncte

mihaelar63

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt